Huisstijl laten maken

Huisstijl laten maken? In subtiele verwijzingen, vormen die terugkomen of dat ene laagje spotlak op uw visitekaartje. Het ontwikkelen van een huisstijl is een feest voor een designer. Waarom? Het vormt een fantastische uitdaging om individuele producten te ontwerpen die een eenheid vormen – uw grafische imago -, maar ook afzonderlijk staan als een huis.

De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen, with compliment cards en natuurlijk visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijl ontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort.

Waarom een huisstijl laten maken?

Vooral startende bedrijven kiezen er nog weleens voor om zelf een huisstijl te ontwerpen, om zo kosten te besparen. Het ontwerpen van een goede stijl is echter niet eenvoudig en vraagt flink wat kennis en grafische vaardigheden. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en om te overzien.

Zonder deze kennis en vaardigheden is het resultaat vaak onprofessioneel en dat straalt af op je bedrijf. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Schakel daarom altijd een ervaren designer in. Zoals je hebt gezien is dit bij Karelenlinda.nl helemaal niet duur. Sterker nog, door het ontwerp aan ons uit te besteden bespaar je flink wat tijd en dus geld.

Huisstijl laten maken door Karel en Linda

Wij ontwerpen een complete huisstijl voor jouw bedrijf die zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Een sterke huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Deze herkenbaarheid komt o.a. voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen. Wij zorgen voor een samenhangend geheel dat jouw doelgroep aanspreekt.